IBA DNES! VIP ZĽAVOVÝ KÓD → ECO10 → -10% ZĽAVA NA VŠETKO

Kategórie
 
 
 
 
 

Franck & Fischer - dánsky dizajn

Franck & FischerHravé a ekologické, je charakteristickým znakom našich dánskych dizajnových organických hračiek. Naším cieľom je stimulovať detskú fantáziu a zvedavosť jasným grafickým vyjadrením a rôznymi hmatovými plochami pre rozvoj motorických zručností. Naše výrobky sú inšpirované farbami prírody a sveta zvierat. Sú navrhnuté so zameraním na funkčnosť, hodnotu a bezpečnosť a sú vyrábané udržateľne a zodpovedne. Všetky hračky sú vyrobené z organickej bavlny. Vitajte a objavte náš svet organických hračiek, tašiek, výrobkov pre interiér a oveľa viac.

Naši dodávatelia

Všetky textilné výrobky Franck & Fischer sa vyrábajú na ďalekom východe - na Srí Lanke, v Číne a Indii. Drevené výrobky pochádzajú z Rumunska. Každá hračka alebo taška prechádza starostlivým procesom výroby, aby produkt zodpovedal vysokým štandardom kvality a vzorovému vzhľadu. To si vyžaduje vysokú úroveň kvalifikácie pracovníkov, ktorí vyrábajú naše výrobky. S našimi dodávateľmi máme úzky a osobný vzťah. Pravidelne ich navštevujeme, aby sme udržali spoluprácu na vysokej úrovni a zabezpečili vysokú kvalitu našich výrobkov.

Väčšina našich dodávateľov vlastní certifikát GOTS (Global Organic Textile Standard). Norma špecifikuje očakávané ekologické a pracovné požiadavky pri výrobe textilu a odevov pomocou ekologicky vyrábaných surovín. Dodávatelia sú navyše tiež súčasťou SEDEX, globálnej členskej organizácie zameranej na zlepšovanie etických a zodpovedných obchodných postupov. Dodávatelia sú predmetom auditu prostredníctvom SEDEX Member Ethical Trade Audit (SMETA), poprednej metodiky etického a sociálneho auditu. Všetky hračky od spoločností FRANCK & FISCHER zodpovedajú európskym štandardom CE. Zaručujeme, že všetky naše výrobky sú zdravotne nezávadné a bezpečné pre všetky deti.

Textilné hračky zo Srí Lanky

Všetky textilné hračky sú vyrobené z organickej bavlny s certifikátom GOTS dodávanej z Indie na Srí Lanku. Hračky vyrába náš dodávateľ na Srí Lanke. Medzi látkové hračky patria hračky pre rozvoj zmyslov dieťaťa, plyšové hračky s oblečením a plyšové zvieratká. Výroba týchto hračiek je náročná a na šitie rôznych častí, ktoré musia navzájom dokonale pasovať, je potrebná veľká zručnosť a precíznosť. Dodávateľ je certifikovaný spoločnosťou GOTS a je členom skupiny SEDEX.

Háčkované hračky z Číny

Všetky naše háčkované výrobky sú vyrobené z organickej priadze s certifikátom GOTS. Každý výrobok je ručne vyrobený našimi háčkovanými dámami zo severnej Číny. Väčšina z nich sa rozhodne pracovať z domu, iní idú do továrne, kde háčkujú a balia hotové výrobky. Čína sa rýchlo mení a veľké mestá ponúkajú vzdelanie a pracovné miesta, ktoré vo vidieckych oblastiach nenájdete. Sťažuje sa nábor mladších žien, aby sa naučili umenie háčkovania. Dosiahnutie najvyššej úrovne zručností trvá mnoho rokov, výhodou pre ženy však je, že môžu zostať v miestnej oblasti, mať flexibilnú prácu a stabilný príjem bez toho, aby sa odsťahovali od rodiny.

Tašky z Číny

Naše tašky sú vyrobené z ťažkého plátna vyrobeného zo zmesi bavlny a polyesteru alebo iba z polyesteru. Tkanina je veľmi odolná a vodoodpudivá. Súčasťou tašiek sú batohy, brašny, tašky a obaly na ceruzky a tablety. Sú testované podľa REACH, takže si môžeme byť istí, že neobsahujú PVC a ftaláty. Náš dodávateľ je členom SEDEXu a pochádza z južnej Číny.

Interiérové výrobky a hračky z Indie

India je najväčším producentom certifikovanej organickej bavlny, a práve tu vyrábame naše výrobky z organickej bavlny pre bábätká, deti a detské izby. Väčšina výrobkov je ručne vyrábaná, takže niekedy môžete nájsť malé odchýlky na výrobkoch a farbách, čo nemá žiadny vplyv na ich kvalitu. Náš dodávateľ vyrába hračky ako textilné knihy a interiérové výrobky, ako sú podložky na hranie, odkladacie koše a posteľná bielizeň. Dodávateľ je certifikovaný spoločnosťou GOTS a je členom SEDEX.

Drevené výrobky z Rumunska

Naše vlajkové lode z dreva - hrazdička pre deti a ramenný držiak na postieľku či prebalovací pult - sa vyrábajú v Rumunsku z brezy alebo buku s certifikáciou FSC. Certifikácia FSC zaručuje, že sa drevené výrobky vyrábajú udržateľným spôsobom s prihliadnutím na environmentálne faktory, ako je opätovné zalesňovanie, férové pracovné podmienky zamestnancov atď. Všetky drevené výrobky sú natreté ekologicky nezávadným lakom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia